Сторінки

Педагогічне кредо:«Найбільша радість – це радість здоланих труднощів та досягнутої мети»

середа, 23 лютого 2022 р.

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ БАТЬКІВ 
щодо роз’яснення та дій під час виникнення надзвичайної ситуації в КЗ «Компаніївському закладі дошкільної освіти №1 «Пролісок» 
     Неспокійна ситуація в країні протягом тривалого часу викликає все більше запитань щодо своєї безпеки та можливостей вберегтися від ймовірних надзвичайних подій. 
     Головний сигнал цивільного захисту являє собою переривчасте звучання сирен та сигнали з гучномовців, встановлених на автомобілях чергових диспетчерських служб: «УВАГА ВСІМ!».     Після отримання даного сигналу:
 1. Увімкніть телевізор або місцеве радіомовлення;
 2. Слухайте повідомлення Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста чи району.
 Інформація передається протягом 5 хвилин після подачі звукових сигналів;
 - доведіть дану інформацію сусідам, знайомим;
 - чітко виконуйте рекомендації, які отримані з офіційних джерел; - за необхідності інформацію уточніть за телефонами екстрених служб (101, 102); 
- після отримання тривожного сигналу прямуйте до укриттів або до збірних пунктів евакуації. 
     КЗ «Компаніївський заклад дошкільної освіти №1 «Пролісок» має 8 евакуаційних виходів. Відповідно до плану евакуації на випадок надзвичайної ситуації в закладі дошкільної освіти, працівники установи евакуюють вихованців до тимчасового укриття облаштованого у підвалі (погребі) на території закладу. Вони можуть перебувати тут до того часу поки не прийдуть батьки. 
    У разі надзвичайних подій, батьки своїх дітей зможуть забрати в укритті (погребі), яке знаходиться на території дошкільного закладу, попередньо повідомивши вихователя.

1 коментар: