Сторінки

Педагогічне кредо:«Найбільша радість – це радість здоланих труднощів та досягнутої мети»

пʼятниця, 5 червня 2020 р.



АЛГОТИТМ ДІЙ БАТЬКІВ
НА ПЕРІОД АДАПТИВНОГО КАРАНТИНУ

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!!
Для успішного відвідування дітьми закладу дошкільної освіти на період адаптивного карантину, спричиненого короно вірусом СОVID-19, з метою забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя та збереження здоров’я дітей Вам необхідно чітко дотримуватись наступного алгоритму:

1.Отримати довідку від сімейного лікаря про стан здоровя та епідеміологічне оточення дитини.
Для  отримання даної довідки Вам необхідно попередньо записатись на прийом до сімейного лікаря, з яким заключна декларація, Для запису зателефонуйте медичній сестрі лікаря в години роботи.

2.Отримавши довідку від сімейного лікаря, зателефонуйте до закладу дошкільної освіти (вихователю групи), повідомте про дату виходу дитини до закладу.

3. Прийом дітей здійснюється з 7.30 до 8.30 годин ранку, відповідно до регламенту прийому. В інші години прийом дітей не буде.(відкритий лише центральний вхід до закладу)

4. Під час проведення ранкового температурного скрінінгу  вашої дитини, Вам необхідно надати довідку від сімейного лікаря медичному працівнику, який проводить температурний скрінінг.
Під час очікування проведення температурного скрінінгу. Ви повині дотримуватися дистанції та бути в респіраторі або захисній масці (у тому числі саморобній), так, щоб були покриті ніс та рот та гумові рукавички. У разі відсутності захисних засобів Вам не проведуть температурний скрінінг, відповідно не допустять дитину до закладу.

5. Після температурного скрінінгу дозволу медичного працівника Ви повинні довести дитину до вихователя, дотримуючись соціальної дистанції між іншими особами та якомога швидше залишити територію закладу.

6. Просимо Вас надавати правдиву інформацію про стан здоровя своєї дитини.

7. Категорично забороняється заходити до будь-яких приміщень закладу, в тому числі і групових приміщень, давати дитині з дому іграшки, їду.

8.У разі відсутності у Вас індивідуальних захисних засобів Ви не можете зайти на територію закладу, відповідно не зможете забрати дитину особисто.
9.Якщо виникли сімейні обставини, і Вам необхідно забрати дитину ії закладу раніше, тоді необхідно здійснити наступне:
- зателефонувати вихователю та повідомити час, коли Ви будите перебувати біля центральних воріт закладу;
- чекати дитину за воротами в масці. Дитину до Вас приведе помічник вихователя або вихователь. Дана ситуація не може мати систематичний характер.

10. Під час несприятливих погодних умов та зниження температури атмосферного повітря, Вам необхідно:
- в ранковий час після проведеного температурного скринінгу на вході до закладу довести дитину до окремого входу групи з визначеним маршрутом, передати вихователю на ганку, Ви повинні дотримуватися дистанції та бути в респіраторі або захисній масці (у тому числі саморобній), так, щоб були покриті ніс та рот та гумові рукавички.;
- у вечірній час необхідно зателефонувати вихователю та за визначеним маршрутом, підійти до ганку закладу та чекати дитину, яку приведе вихователь або помічник вихователя, Ви повинні дотримуватися дистанції та бути в респіраторі або захисній масці (у тому числі саморобній), так, щоб були покриті ніс та рот та гумові рукавички.

11.Зверніть увагу!!!
Відсутність дитини протягом одного чи більше днів у дошкільному закладі підтверджується довідкою від сімейного лікаря!!!
Шановні батьки!
У разі порушення Вами даного алгоритму Вашу дитину не допускатимуть до відвідування закладу. Адміністрація має право викликати поліцію у разі порушення Вами протиепідемічних заходів, які впроваджуються для попередження ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення короно вірусної хвороби СОVID-19.

Немає коментарів:

Дописати коментар